22 juni a.s. Engage & Grow MasterClass ‘Time to Engage’

Op 22 juni a.s. organiseert Engage & Grow een Masterclass over Employee Engagement ofwel Medewerkerbetrokkenheid. Engage & Grow is een strategische partner van ActionCOACH, en biedt programma’s voor het vergroten van de betrokkenheid van teams in bedrijven en organisaties.

In de Masterclass uur gaan Engage & Grow Coaches Marleen van Dam, Marja van Soest en Jan Vrencken in op  de belangrijkste sleutels voor medewerkerbetrokkenheid én hoe je in 12 weken op een praktische manier door ‘groepsactivatie’ méér uit jouw team kan halen.

Je maakt kennis met het ”Group Activation System” dat al in meer dan 60 landen met veel succes wordt toegepast.

Deze Masterclass geeft je praktische handvatten voor het bouwen aan een team van bevlogen medewerkers die proactief bijdragen aan het realiseren van de doelen van jouw organisatie.

Engage & Grow biedt een unieke aanpak voor het activeren van teams met uitstekende resultaten en wij zijn op zoek naar meer coaches die met onze aanpak bedrijven willen helpen. Voor grotere bedrijven is het ook mogelijk intern een coach te certificeren.

Voor HR-managers, HR-consultants, Teamcoaches en een ieder met teams werkt, of daarmee zou willen werken is dit een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het Engage & Grow concept.

Voor meer informatie en aanmelden, zie https://engageandgrow.nl/seminar-22-juni-2018/

Partners

Partner Partner Partner Partner