ActionCOACH biedt gratis business support en training

ActionCOACH biedt bedrijven die de impact van de wereldwijde pandemie op hun onderneming willen beperken gratis Business Support en Training.

#geenpaniekmaarplan

Sinds het uitbreken van de Corona-crisis heeft ActionCOACH via haar wereldwijde netwerk van lokale gecertificeerde business coaches onmiddellijk virtuele crisisworkshops en -seminars voor ondernemers georganiseerd en hiermee inmiddels duizenden bedrijfseigenaren bereikt. Ook bieden alle ActionCOACH business coaches kosteloze Corona Crisis Consulten aan om ondernemers bij te staan.

Met deze webinars en coaching gesprekken krijgen bedrijven praktische informatie om hen te helpen bij het maken van aanpassingen in hun activiteiten, te plannen én beter voorbereid te zijn op de economische impact van de crisis.

ActionCOACH lanceert nu een 10 daagse/5 uur on-line Business Survival Training die gegeven wordt door oprichter & CEO Brad Sugars. Kennis, planning en actie zijn cruciaal voor ondernemers om niet alleen te overleven, maar ook te floreren na de crisis.
Toegang tot deze gratis cursus krijgen ondernemers via https://www.actioncoach.com/covid19-business-survival-training/

“Bedrijven moeten op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, nieuwe processen, nieuwe manieren om producten en diensten te leveren en niet vasthouden aan oude manieren van werken in het licht van deze economische crisis”, zegt Brad Sugars, CEO en oprichter van ActionCOACH. “Degenen die plannen kunnen de paniekmodus vermijden .”

“Ook in Nederland & Vlaanderen zien we een enorme behoefte aan hulp en ondersteuning door professionele coaches en door andere ondernemers. Wij bieden niet alleen kennis en ondersteuning, maar brengen ook ondernemers virtueel bij elkaar. Juist nu is proberen om in je eentje de juiste antwoorden te vinden een vrijwel onmogelijke opgave die tot enorme stress en uitputting kan leiden” zegt Janine Lie-A-Kwie, van ActionCOACH Nederland & Vlaanderen.

ActionCOACH biedt tools, checklists en een systematische aanpak om de communicatie te verbeteren en de efficiëntie te maximaliseren terwijl de kosten laag en onder controle blijven. Het gebruik van de meer dan 3.500 strategieën en bewezen ActionCOACH-systemen geeft bedrijven een concurrentievoordeel in deze tijd van onzekerheid.

ActionCOACH blijft groeien als langst bestaand wereldwijd business coaching bedrijf en helpt internationaal kleine en middelgrote bedrijven te slagen en nieuwe niveaus van productiviteit en efficiëntie te bereiken. ActionCOACH bouwt voort op haar missie om ‘Overvloed door (her)educatie van ondernemers’ wereldwijd te creëren en staat op het punt om in 2020 fors uit te breiden. ActionCOACH wordt nog steeds erkend als leider in de business coaching-branche en werd onlangs uitgeroepen tot de # 1 Business Coaching Franchise door Entrepreneur.com in de Franchise 500-editie van 2020.

Over ActionCOACH ®

ActionCOACH, ’s werelds grootste business coaching franchise, werd in 1993 opgericht in Brisbane, Australië door Brad Sugars, toen het concept van business coaching nog in de kinderschoenen stond. Sinds de franchising van het bedrijf in 1997 heeft ActionCOACH ertoe bijgedragen dat business coaching meer ‘mainstream’ is geworden en heeft het bedrijf bijna 1.000 coaches in meer dan 70 landen die wekelijks samenwerken met ongeveer 18.000 bedrijven om de resultaten te verbeteren. ActionCOACH is gespecialiseerd in het coachen van kleine tot middelgrote bedrijven, leidinggevenden en hun teams. ActionCOACH behoudt zijn groei en strategische allianties door voortdurende ontwikkeling van geavanceerde innovatieve technologie, bewezen bedrijfsprocessen en systemen om waarde, tevredenheid en extra inkomstenstromen voor zijn franchisenemers toe te voegen. Het wereldwijde hoofdkantoor van ActionCOACH bevindt zich in Las Vegas. Bezoek actioncoach.com en actioncoachnl.com voor meer informatie

Partners

Partner Partner Partner Partner