Zijn x Doen = Hebben

Stel dat je alles wat jij wilt in het leven kon laten gebeuren? Wat zou er dan allemaal mogelijk zijn?

Bestaat er één formule om ervoor te zorgen dat alles wat je wilt hebben, al je dromen en doelen, werkelijkheid kunnen worden? Nou, misschien is die er wel! Misschien kun je, als je deze eenvoudige formule leert en volgt, al je dromen en doelen verwezenlijken.

De formule

Jij kunt die werkelijkheid voor jezelf creëren. Hier is de formule die je volgens Brad Sugars zou moeten gebruiken als je meer resultaten voor jezelf in je leven wilt creëren.

ZIJN x DOEN = HEBBEN

Wie je bent, vermenigvuldigd met wat gedaan wordt, bepaalt wat je hebt.

Middelmatig ZIJN, keer middelmatig DOEN, is gelijk aan middelmatig HEBBEN.

Geweldig ZIJN, keer geweldig DOEN, staat gelijk aan geweldig HEBBEN.

ZIJN

ZIJN gaat over jouw wezen. Je gedrag, je overtuigingen alles wat betrekking heeft op jouw ZIJN. Je bent een menselijk wezen, dus moet je aan jezelf werken, jezelf opbouwen, je ontwikkeling, je kennis, je overtuigingen… Allemaal woorden die te maken hebben met jouw ZIJN. Je wordt beter en daardoor verandert de rest.

Hoe meer je jezelf opbouwt, hoe beter het leven wordt. Ooit zei de bekende business filosoof Jim Rohn: “Wens nooit dat je leven gemakkelijker was, wens dat JIJ beter was.” Hij zei ook: “Als je harder aan jezelf werkt dan aan je werk, dan gebruik je de formule tot in perfectie”.

Dus ZIJN keer DOEN.

DOEN

Als je zelf eenmaal beter wordt, dan verandert ook wat je DOET. Sommige mensen raken zo gefocust op het ZIJN, dat ze op de heuvel gaan zitten en hun weg naar succes ‘mediteren’. Dat gaat niet lukken.

Sommige mensen richten zich vooral op het DOEN. Ze werken harder, werken meer, werken harder, werken meer, maar ze doen niet aan zelfontplooiing. Let op, als je de zelfontplooiing neemt, het ZIJN, en je vermenigvuldigt het met het DOEN, waar je meer vaardigheden, meer kennis opdoet en beter wordt in het werk dat je doet dan is ZIJN keer DOEN gelijk aan HEBBEN.

HEBBEN

Laten we dit even achterstevoren uitwerken.

HEBBEN is ook gelijk aan DOEN keer ZIJN, dus als ik weet wat ik wil HEBBEN, als ik weet wat mijn dromen zijn, als ik weet wat mijn doelen zijn, dan kan ik terugwerken en zeggen: “Wat moet ik doen om die dingen te bereiken? Wat moet ik doen om dat doel of die droom werkelijkheid te laten worden?”

En als ik eenmaal weet wat ik moet DOEN, dan kan ik achterover leunen en zeggen: wie moet ik ZIJN om dat te DOEN, om die dromen en doelen -HEBBEN – werkelijkheid te laten worden?

Weet je, de formule is vrij eenvoudig. ZIJN – wie je bent – keer DOEN – het werk dat gedaan wordt – is gelijk aan wat je HEBT – je dromen en doelen. Of als je het andersom uitwerkt, als je middelmatigheid wilt HEBBEN, hoef je alleen maar middelmatig te DOEN en middelmatig te ZIJN. En dat is niet wat de meeste mensen willen.

Geweldig ZIJN keer geweldig DOEN is gelijk aan geweldig ZIJN.

Gebruik de formule om het leven te creëren dat je wilt leven, de onderneming op te bouwen die je wilt opbouwen. Hé, en als je hulp nodig hebt met iets van dit alles, kom dan eens met ons praten bij ActionCOACH. We helpen je graag een handje.

Meer ZIJN, meer DOEN en meer HEBBEN.

Maak nu een gratis afspraak met een coach.

Partners

Partner Partner Partner Partner